„Leii”, tot mai sus: SCM Timişoara a depăşit şi Sibiul

„Leii”, tot mai sus: SCM Timişoara a depăşit şi Sibiul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

Luna martie devine un tur de forţă de succes pentru baschetbaliştii alb-violeţi. SCM OHMA Timişoara a ajuns astăzi la un şir de şase succese consecutive după victoria palpitantă cu CSU Sibiu, acasă, scor 73-69.

Bănăţenii au cedat strâns primul sfert: 17-19, dar au avut +6 la pauză după un sfert 2 superior.


A doua jumătate a partidei s-a reluat de la 41-35 pentru „lei”, care s-au văzut însă egalaţi la finele sfertului 3: 53-53. Finalul avea să fie pe muchie iar victoria a fost asigurată după recuperea şi coşul lui Mirkovic, cu cinci secunde rămase pe ceas.

Coşgheterul partidei a fost Nikola Gajic, autor a 19 puncte, în „double double” prin cele 11 recuperări realizate. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost: Strong 13 pt., Mirkovic, Olah ambii 11, Talton II 8, Komatina 4, Schipor 3, E. Petrescu 2, Mocriţchi 2. De partea cealaltă, Rareţ Uţă, cu 16 puncte, a fost principalul marcator al oaspeţilor.

Prin acest succes „leii” au acumulat 34 de puncte, la fel ca alte trei formaţii, inclusiv Sibiu, dar SCM le-a obţinut în doar 21 de meciuri, capitol la care doar Oradea stă mai bine (20 meciuri). Timişorenii figurează pe 6 în clasament şi au acum un meci important iarăşi „afară”, pe terenul Stelei miercuri, 23 martie, de la ora 20.30 (Digi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.