Se întrerupe alimentarea cu apă în două localități din județ, dar și...

Se întrerupe alimentarea cu apă în două localități din județ, dar și în unele zone din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim își anunță abonații că se va întrerupe furnizarea apei în două localități din Timiș, dar și în orașul Timișoara, pentru igienizarea rețelei, dar și pentru lucrări de modernizare.

Luni, 14 martie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 8 – 16 se va sista livrarea apei în Gruni, iar între orele 9 – 15, în Pădureni.

Marți, 15 martie, în intervalul orar 9 – 17 se va executa o conectare de conducte pe strada Dunărea din Timișoara.


Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor”, iar pe durata ei se va opri apa pe Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre străzile Războieni și Cassian Munteanu), pe strada Dunărea (porțiunea dintre străzile Bârzava și Calea Bogdăneștilor), precum și la careul de blocuri de pe Calea Bogdăneștilor nr. 181.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.