Seară muzicală irlandeză la Timișoara: hituri de pub alături de membrii formației...

Seară muzicală irlandeză la Timișoara: hituri de pub alături de membrii formației The Dockers

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, membrii formației The Dockers au readus atmosfera tipică de pub irlandez la Timișoara, în cadrul unui concert extraordinar care a avut loc la Manufactura.

Concertul desfășurat în ziua de 17 martie, în care, în fiecare an, este sărbătorit Sfântul Patrick, ocrotitorul spiritual al irlandezilor din întreaga lume, a beneficiat de un public care a degustat din plin atmosfera irlandeză creată de oaspeții serii.

Proiectul muzical The Dockers, alcătuit din Stike Molnar şi Endi Deak au mai susținut câteva concerte în ultimii ani în Timișoara, printre aparițiile lor care s-au bucurat de un real succes numărându-se și cele din deschiderea concertelor The Mahones și The Rumjacks.


„Nu e o trupă neapărat, cântăm, dansăm, bem şi ne facem cât mai mulţi prieteni… cam asta ne-am propus. Cântăm folk irlandez, tradiţional, o selecţie de piese cu care te poţi întâlni în orice pub din Irlanda“, spun cei doi muzicieni care și cu această ocazie au reușit să creeze o atmosferă mirifică la fața locului alături de câteva piese ca „Whiskey in the jar”, „Molly Malone” sau „Drunken Sailor”, care au fost fredonate la unison de public, iar alături de cei doi artiști, pentru câteva piese s-au alăturat și „goștii“ locali Mandela (cajon) și Robyn Torhjelm Benedek (acordeon).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.