Șoferi băuți și drogați, depistați în trafic de Poliția Rutieră în Timiș,...

Șoferi băuți și drogați, depistați în trafic de Poliția Rutieră în Timiș, în ultima zi de weekend

0
DISTRIBUIȚI

Două razii desfășurate duminică dimineața și în noaptea de duminică spre luni de către polițiștii Serviciului Rutier Timiș s-au lăsat cu aproape 700 de amenzi.

Polițiștii au controlat 1.557 de  autovehicule, în urma cărora au aplicat 673 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere.

Agenții au reținut 49 de permise de conducere, dintre care 13 au fost reținute pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Controale au avut loc și în weekend. Sâmbătă, în jurul orei 20:00, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Principală din localitatea Otvești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, care era sub influența substanțelor psihotrope.


În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. I-a fost întocmit dosar penal.

Tot în data de 12 martie, în jurul orei 20:00, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Oituz din localitatea Chișoda, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, care era sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal.

Duminică, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Andrei Șaguna din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, care era sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.