Soția senatorului PSD Eugen Dogariu, propusă ca adjunctă la ICR Budapesta

Soția senatorului PSD Eugen Dogariu, propusă ca adjunctă la ICR Budapesta

3
DISTRIBUIȚI

Șeful ICR, Lucian Jicman (susținut de PNL), a făcut noi propuneri pentru conducerea filialelor din străinătate ale Institutului Cultural Român.

Printre numirile propuse de Ministerul Culturii se numără Andreea Dogariu, soția senatorului PSD Eugen Dogariu, acum angajată la Direcția de Protecția Copilului Timiș (propusă ca adjunctă la ICR Budapesta), transmite g4media.ro.

Andreea Lukic Dogariu este soția senatorului PSD de Timiș Eugen Dogariu.


Ea lucrează acum la Protecția Copilului (DGASPC) Timiș și a fost propusă de Lucian Romașcanu (PSD) ca director adjunct la ICR Budapesta. Întrebat de reporterul G4Media ce o recomandă pe soția sa pentru acest post, senatorul PSD Eugen Dogariu a declarat că „soția mea e specialistă în comunicare, a lucrat în presă multă vreme. La DGASPC ea nu se ocupă de partea socială, ci de comunicare și de proiectele europene”. Întrebat dacă el a influențat în vreun fel propunerea făcută de ICR și avizată de Ministerul Culturii, senatorul PSD a negat.

CV-ul său oficial arată că Andreea Dogariu este inspector superior la DGASPC Timiș din 2019. Înainte a lucrat ca manager de proiecte la mai multe firme locale, având printre atribuții și coordonarea activității unui hotel-restaurant, iar în perioada 2006 – 2008 a fost redactor-șef la publicația tion.ro.

Tot la ICR Budapesta a ocupat postul de director și un alt jurnalist timișorean, Brândușa Armanca, care a fost numită în perioada guvernării PDL și a ocupat postul 2006 și 2012.

3 COMENTARII

  1. Redactor sef la Tion, dupa care a fost promovata in functia de COO al trustului Inform Media – eliberata din functie si ulterori concediata in urma fraudelor descoperite de auditori.

  2. Pai daca e sotie de senator… e perfect calificata si potrivita unui asemenea post. Care e problema? De parca aceste posturi s-au dat vreodata altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.