Sunete proaspete sub iederă: UndertheIvy revine cu o petrecere alături de invitatul...

Sunete proaspete sub iederă: UndertheIvy revine cu o petrecere alături de invitatul special Crihan

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de sound-uri electronice vor avea parte la sfârșitul acestei săptămâni de un eveniment de neratat care marchează revenirea în fața publicului a brandului UnderTheIvy. Sub genericul Fresh Sounds, amatorii de party vor avea parte de un regal electronic alături de invitatul special Crihan.

Crihan s-a născut și a crescut în Târgu Mureș și a cochetat cu producția muzicală și DJ-ingul încă din 2004, dar adevărata sa consacrare a avut loc în 2009, când s-a mutat la București, unde a început să evolueze în teritorii mai experimentale.


Primele sale piese au apărut în 2015 la case de discuri precum Naural și Ultrastretch, iar printre artiștii alături de care a evoluat de-a lungul anilor se numără Petre Inspirescu, Raresh, Rhadoo, Sammy Dee, Valentino Kanzyiani sau Maayan Nidam.

Anul trecut, Crihan a fost invitat să susțină o serie de evenimente printre care s-au numărat Fabrika Fest.10 (primul festival de minimal electronic music din Africa), Noapté à l’Ambassade de Roumanie din Paris sau Stop Thinking pres. UVAR Showcase (Budapesta).

Suportul local al evenimentului este asigurat de două figuri cunoscute din scena locală de profil, Chriss Zahary și Mere. Evenimentul Fresh Sounds va avea loc duminică 27 martie de la ora 14 la Faber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.