Sute de coșuri de gunoi din oțel zincat vor fi montate pe...

Sute de coșuri de gunoi din oțel zincat vor fi montate pe străzile din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1231241938">

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a semnat contractul de furnizare cu societatea desemnată câștigătoare a licitației publice.

Societatea Urbio Palagio SRL va avea la dispoziție 45 de zile pentru livrarea celor 500 de coșuri de gunoi stradal suspendate, termen de la care va începe montarea lor. Acestea vor fi amplasate pe întreg teritoriul orașului, cu deosebire în zonele în care a fost constatată lipsa recipientelor de colectare a gunoiului stradal, respectiv pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.

Coșurile de gunoi sunt ignifuge, au o capacitate a recipientului de 50 de litri, sunt realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care le conferă rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism.

De asemenea, în zona inferioară sunt prevăzute cu un mecanism pentru golire rapidă, fiind dotate și cu sistem de prindere atât pe perete, cât și pe stâlp.

Valoarea contractului este de 310.000 de lei (fără TVA), iar fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare.

În imaginile cu titlu de prezentare sunt cele verzi, dar în Timișoara se vor livra în nuanța de otel zincat, conform specificațiilor din licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.