Taxa descoperită de prefectul de Timiș prin care erau ”vămuiți” cei care...

Taxa descoperită de prefectul de Timiș prin care erau ”vămuiți” cei care vor un permis de conducere. Care sunt școlile de șoferi care au făcut bani din această operațiune

3
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, a dezvăluit astăzi, că a descoperit un mecanism care reprezintă ”un abuz” pentru cei care dau examenul practic pentru obținerea permisului de conducere.


De patru ani de zile, plecarea se face exclusiv de la sediul a două școli de șoferi din Timișoara – Blitz și Isac, iar fiecare candidat trebuia să plătească o taxă de 10 lei. ”Nu mi se pare normal ca oamenilor să li se ceară o taxă în condițiile în care statul nu percepe taxe pentru obținerea permisului de conducere, cu excepția emiterii documentului. De patru ani de zile, câte o sută de candidați examinați în medie pe zi, câte 250 de zile pe ani. Faceți dumneavoastră un calcul câți bani s-au plătit. Am înțeles că se dădea bon fiscal și motivația era pentru servicii de curățenie”, a declarat Ritivoiu.

Prefectul de Timiș a anunțat că situația se va schimba în următoarele săptămâni și că se va schimba locația de unde se va pleca în examinări – ”la Shopping City unde sunt suficiente spații de parcare și cei de acolo sunt de acord ca să asigure spațiul gratuit pentru plecări”.

Mihai Ritivoiu a anunțat că ”sunt bucuros că am descoperit acest lucru și că se va schimba rapid această situație, care reprezintă un abuz”. Prefectul a explicat că situația programărilor în Timiș este în media națională, de aproximativ trei luni de zile. Cei opt examinatori din Timiș au acum 4.447 de cereri de examinare.

3 COMENTARII

  1. Domnule preferct, intrebati va rog: cum un primar de comuna, suspendat pentru incompatibilitate a luat parte la expozitia mondiala din Dubai?, insotit de rude.
    Cine a finantat aceasta „distractie” mondiala ?

  2. De ce nu se modifică legislația pentru angajarea de examinatori suplimentari pentru o perioadă determinată ( 6 luni, un an ) în funcție de solicitări ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.