Timișorenii de la Dirty Nano lansează un nou remix în cadrul celui...

Timișorenii de la Dirty Nano lansează un nou remix în cadrul celui mai mare concert de ajutorare a victimelor din Ucraina din țara noastră

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean Dirty Nano va lansa remixul piesei „Pas cu pas“ – Andra, în cadrul evenimentului „We are one”, cel mai mare concert caritabil din țara noastră pentru ajutorarea victimelor din Ucraina, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni pe Arena Națională din București.

Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment caritabil vor fi donate către Crucea Roșie Română cu scopul de a ajută victimele afectate de criză umanitară din Ucraina. Pe lângă achiziționarea unui bilet, cei interesați să ajute victimele crizei umanitare din Ucraina vor avea la dispoziție mai multe posibilități de a ajuta, mai multe amănunte fiind disponibile aici.

Printre artiștii confirmați la acest eveniment se numără Armin Van Buuren, Tom Odell, Jamala, Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike, Vama și mulți alții.

„Ne bucurăm că am fost invitați la un astfel de eveniment și suntem onorați să ajutăm prin apariția noastră la strângerea de fonduri pentru refugiații din Ucraina.


La momentul nostru vom cânta cu Emma. Cu ea avem trei remixuri la piesele Insula N-aud și Zburătorul. Vom avea și o apariție în cadrul momentului susținut de Andra, în cadrul căruia vom lansa remixul piesei Pas cu pas, care va fi cu siguranță unul din marile hituri ale acestei veri“, a spus Ținu Vidaicu, din partea celor de la Dirty Nano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.