Noutăți despre abonamentul Rezident de la TimPark. Riveranii beneficiază de o perioadă...

Noutăți despre abonamentul Rezident de la TimPark. Riveranii beneficiază de o perioadă de grație

0
DISTRIBUIȚI

Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor din Timișoara-TimPark anunță că există un număr mare de solicitări pentru eliberarea abonamentelor de tip Rezidențial.

Noul regulament de parcare intră în vigoare din 31 martie și nu toți cei interesați vor reuși să cumpere abonamentele.

Astfel, în perioada 1-22 aprilie, nu vor fi sancționați proprietarii autovehiculelor care parchează în zonele rezidențiale.

„Abonamentul de tip „REZIDENT” se emite la casieria Serviciului TimPark doar persoanelor fizice care au domiciliul în Timișoara, respectiv fac dovada că dețin în proprietate autovehiculul pentru care solicită acest abonament.


Eliberarea lui se face în baza cărții de identitate a proprietarului și a certificatului de înmatriculare al autovehiculului, cu inspecția tehnică periodică valabilă. În cazul autovehiculelor deținute în comun de către soți, se va prezenta și certificatul de căsătorie, dacă solicitantul acestui abonament nu este înscris ca și proprietar în certificatul de înmatriculare al autovehiculului”, au transmis, marți, reprezentanții serviciului.

Mai pot beneficia de acest tip de abonament și persoanele fizice care fac dovada că locuiesc în interiorul unei zone Timpark și au înscrisă în actul de identitate mențiunea privind stabilirea reședinței (fosta viză de flotant) la respectiva adresă. Abonamentul de tip Rezident se poate elibera pentru un singur autovehicul de persoană și nu asigură rezervarea unui loc de parcare.

Orarul de funcționare al casieriilor TimPark este de luni până vineri, între orele 08.00-20.00.

De asemenea, abonamentele de parcare valabile pentru Zona Roșie, Galbenă, Albastră (nerezidențiale) și cele de tip Combinat pot fi achiziționate și online, accesând site-ul www.timpark.ro.

În viitor, în urma procesului de digitalizare a administrației publice, achiziționarea abonamentelor pentru rezidenți va deveni posibilă prin intermediul unei platforme online.

Găsiți AICI lista celor 206 străzi pentru care este necesar abonamentul Rezident de la TimPark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.