Un bătrân din Timiș a murit după ce casa i-a fost cuprinsă...

Un bătrân din Timiș a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-669711497">

Un apel la 112 a mobilizat mai multe echipaje de urgență ale ISU Timiș pe strada Bocșei din Lugoj, unde o casă și garajul anexat au luat foc.

„S-a dispus alertarea Detașamentului de Pompieri Lugoj și trimiterea la locul intervenției a următoarelor forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție și comandă A350, două autospeciale cu apa și spuma AT5003 și AT 7000, o autosanitară SMURD tip B și un efectiv cu un ofițer și opt subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului precum și în interiorul imobilului și garajului”, a transmis ISU Timiș.

Din păcate, după lichidarea incendiului, pe timpul operațiunilor de îndepărtare a efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor, a fost descoperită o victimă de sex masculin, carbonizată aproximativ 79 ani.

„În momentul de față se efectuează cercetări la fața locului de către echipajul criminalistic din cadrul IPJ Timiș precum și cercetarea cauzelor de incendiu”, a mai transmis ISU Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.