Un nou accident grav pe DN 6, un bărbat a murit UPDATE...

Un nou accident grav pe DN 6, un bărbat a murit UPDATE Copii în vârstă de 2 și 3 ani, răniți în accident

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident rutier în această după-amiază, pe DN 6, la ieșirea din localitatea cărășeană Topleț spre Orșova, puțin după ora 15:00.


Au fost implicate două autoturisme în care se aflau în total cinci persoane, între care doi minori.

La sosirea echipelor de intervenție la fața locului, una dintre persoanele adulte a fost găsită decedată, în afara autoturismului, iar o altă victimă era încarcerată. Au fost transportați la spital doi adulți și doi copii.

În sprijinul echipajelor de intervenție cărășene a intervenit și Detașamentul de Pompieri Orșova din cadrul ISU Mehedinți, cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD Caransebeș.

Traficul în zonă este blocat, anunță polițiștii.

UPDATE Conform informațiilor actualizate oferite de ISU Caraș-Severin, accidentul rutier s-a produs între un microbuz și un autoturism. În microbuz se afla doar șoferul, care a refuzat transportul la spital. În autoturism au fost urmatoarele victime: trei copii (un adolescent de 13 ani – transportat la Orsova, ulterior va fi transportat la Drobeta Turnu Severin, doi copii – de 2 ani și 3 ani – transportați la Drobeta Turnu Severin) și o femeie de 33 ani descarcerată de pompieri, transportată la Orșova de către elicopter. Toți răniții erau conștienți și cooperanți. Victima decedată, adult, era în același autoturism.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.