Valeria Stoica va susține un concert acustic la Timișoara, în cadrul festivalului...

Valeria Stoica va susține un concert acustic la Timișoara, în cadrul festivalului Zilele Basarabiei

0
DISTRIBUIȚI

Valeria Stoica va susține un concert acustic la Timișoara, evenimentul fiind inclus în ediția din acest an a manifestării Zilele Basarabiei, care va avea loc în perioada 25 – 27 martie.

Valeria Stoica este o artistă „indie”, care e reușit să se remarce prin piesele „Distanțe”, „Poate”, „Just a Boy”, „Be my Friend”, „Get Back” și „Gravity”, cât și prin prestații naționale și internaționale. În 2019, artista a cântat în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul Electric Castle. În 2020, Valeria Stoica a lansat albumul de debut, „I don’t like roses”, iar anul 2021 i-a adus câteva colaborări de succes precum „Take Me To The Moon”, piesă lansată împreună cu producătorul elvețian Kadebostany.


Cu primul ei material discografic, Valeria Stoica a fost nominalizată pentru European Independent Album of the Year Award. Lansat în 2011, acest premiu celebrează multitudinea și diversitatea talentelor indie din Europa, iar printre câștigătorii acestei distincții s-au numărat Apparat, Viagra Boys, Agnes Obel, Jose Gonzales, Caribou, Guadalupe Plata, The XX, Adele și Efterklang. Concertul acustic al solistei Valeria Stoica din Timișoara va avea loc în data de 27 martie, de la ora 21, la D’arc.

Festivalul cultural „Zilele Basarabiei” va avea deschiderea oficială în data de 25 martie la FITT iar printre acțiunile acestuia se numără expoziție de artă vizuală, workshop de etică, recital de poezie, degustare de vin, discuții despre Basarabia și concerte. Un alt recital muzical inclus în această manifestare este recitalul lui Teodor Cauș, care va avea loc sâmbătă 26 martie, de la ora 21 la Manufactura. Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” (FZB) a avut loc prima dată în 2001 și a constituit fundamentul cultural în jurul căruia a fost creată Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.