Vară intensă la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara. Se anunță cele mai...

Vară intensă la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara. Se anunță cele mai multe zboruri charter din istoria instituției

0
DISTRIBUIȚI

Călătorii din vestul țării vor avea de unde alege. vacanță să fie și bani de cheltuit. De pe AIT vor pleca sute de curse charter spre destinații celebre, dar și variate.

Pentru această vară se anunță record de zboruri charter de pe Aeroportul Internaţional Timișoara, oferta de curse de vacanță find cea mai variată și mai bogată din istoria instituției.

Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia vizează să recâștige rapid și cu prioritate statutul de primul aeroport al României, după Otopeni, pierdut în perioada pandemiei, iar vara 2022 poate fi ocazia perfectă pentru a atinge acest target.

Oferta de curse charter de vacanță în anul 2022 este cea mai variata și mai bogată din istorie și include 13 destinații din 6 țări și un record de zboruri, 532, care sunt puse în vânzare de către diverși tour operatori.


Cel mai mare număr de curse va fi către Grecia, 192, către destinațiile Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Lefkada, Skiathos și Kefalonia. Zborurile vor fi operate de la începutul lunii iunie, Creta și Zakynthos având câte trei programate pe săptămână în vârf de sezon, în timp ce celelalte doar câte două zboruri sau unul singur.

Egipt și Turcia vor fi de asemenea țări foarte frectentabile pentru turiștii din Banat, 158 de zboruri fiind programate spre Hurgada și Sharm El Sheikh, din martie și aprilie, și 133 către în Antalya, din luna mai. În plin sezon Hurghada va avea cinci curse charter pe săptămână, iar Antalya va deține recordul sezonului estival din acest an, cu nu mai puțin de opt curse pe săptămână.

Luna iunie va aduce și curse către Tunisia, Bulgaria, Spania, destinațiile finale fiind Hammamet, Varna și Palma de Mallorca. Zborurile către aceste orașe de vacanță vor fi câte unul pe săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.