Zeci de migranți din Africa și Asia, prinși în timp ce încercau...

Zeci de migranți din Africa și Asia, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunși în camioane

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la Nădlac II, județul Arad, au descoperit, în ultimele 24 de ore, 32 de cetățeni din țări din Africa și Asia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunși în două camioane.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 32 de cetăţeni provenind din diferite state din Africa și Asia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc, respectiv un bulgar, ambii conducând camioane înmatriculate în Turcia și Bulgaria.


Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăți comerciale din Polonia și Germania.

Poliţiştii de frontieră au controlat amănunţit cele două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 32 de cetăţeni străini, în total.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diferite state (Afganistan, Egipt, Siria, Bangladesh și Nepal) cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.