Accident în lanț pe un bulevard din Timișoara. Vinovatul fără permis de...

Accident în lanț pe un bulevard din Timișoara. Vinovatul fără permis de conducere a părăsit locul faptei

0
DISTRIBUIȚI

Joi dimineața, în jurul orei 8:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Liviu Rebreanu, din municipiul Timișoara, în care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 54 de ani, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că un bărbat a condus un autoturism pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Timișoara, către Calea Martirilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, autovehicule ce se aflau oprite în așteptare la culoarea roșie a semaforului electric, după impact conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei.


Totodată, în urma impactului a rezultat rănirea femeii de 54 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:30, polițiștii au identificat și depistat conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, în localitatea Răuți, din județul Timiș, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că tânărul, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.