Aniversare pentru legenda muzicii românești, Nicu Covaci. Concert special la Timișoara cu...

Aniversare pentru legenda muzicii românești, Nicu Covaci. Concert special la Timișoara cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani

0
DISTRIBUIȚI

Ziua de naștere a legendei muzicii rock românești Nicu Covaci va fi sărbătorită la Timișoara cu un eveniment special, care se va desfășura exact în seara în care îndrăgitul artist împlinește 75 de ani, în 19 aprilie.

Născut la Tiimișoara artistul a început din copilărie să studieze pianul, acordeonul, dar şi limbile străine, iar la începutul anilor ’60, împreună cu Bela Kamocsa a pus bazele trupei Sfinții, care mai apoi s-a transformat în Phoenix. La sfârșitul anului trecut, artistul a lansat la Timișoara primul volum al cărții „Colecție de partituri“ în cadrul unui eveniment desfășurat la Sala Lira, înaintea concertului pe care trupa Phoenix l-a susținut în Piața Libertății, în cadrul evenimentului Rock for Revolution, unde alături de celebra trupă au mai cântat Dincolo de Ziduri și Dragoș Moldovan.


Printre noutățile anunțate cu acea ocazie s-a numărat și apariția unei cărți cu imagini inedite din bogata carieră a trupei Phoenix și vestea conform căreia la împlinirea a 60 de ani de existență a formației fanii vor avea parte de câteva concerte speciale. În luna martie a acestui an s-a confirmat faptul că în cadrul evenimentelor speciale pregătite pentru această ocazie, trupa va evolua și în „formula de aur“, cu Nicu Covaci, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică și Mani Neumann.

Nicu Covaci va fi sărbătorit și în București, duminică 17 aprilie, la Quantic Club, unde alături de Phoenix vor cânta Bucovina, Sur Austru și Doar Atât.

Concertul „Regal Phoenix La Mulți Ani Nicu Covaci “ din Timișoara va avea loc marți, 19 aprilie, de la ora 20, la Casa Del Retro, iar biletele pentru acest eveniment costă 100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.