Barmanul timișorean Lucian Turcu este câștigătorului unui concurs important la nivel național

Barmanul timișorean Lucian Turcu este câștigătorului unui concurs important la nivel național

1
DISTRIBUIȚI

Barmanul timișorean Lucian Turcu a câștigat concursul național The Mad Glass Cocktail Competition, eveniment care a avut loc recent la București. În cadrul finalei acestui concurs au avut loc două probe iar concurenții au fost jurizați după câteva criterii care au inclus prezentarea concepttului unei băuturi, ospitalitate și prezență scenică, creativitate ingrediente, tehnică, aspect, gust și balansul ingredientelor.

Lucian Turcu este fără doar şi poate unul dintre pilonii de rezistenţă ai bartending-ului românesc, care are o experienţă de peste 18 ani în domeniu.


Născut în Brașov, Lucian s-a mutat în 2018 la Timișoara, unde a fost creatorul conceptului Cabinet 3 Better Drinking. De-a lungul anilor a fost prezent în toate evenimentele de anvergură ce au guvernat bartending-ul românesc, care şi-a creat un nume în acest domeniu prin profesionalismul si pasiunea de care a dat dovadă. Brand ambasador Diageo Reserve România in perioada 2017-2019, creator al multor proiecte mărețe, Lucian clădeşte încet dar sigur o comunitate de barmani tineri şi pasionaţi din toată ţara.

„M-am mutat la Timișoara în 2018, când am deschis și Cabinet 3 Better Drinking, cu gândul de a dezvolta și șlefui industria ospitalității.Ceea ce am văzut eu de prima oară la acest oraș: diamantul (orașul cu minunățiile lui) care e nevoie să fie șlefuit. Sunt implicat în multe alte proiecte, evenimente și colaborări cu diferiți oameni de cultură, muzică, într-un cuvânt oameni faini”, spune Lucian Turcu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.