Bătrân tâlhărit de două ori de aceiași hoți, la interval de două...

Bătrân tâlhărit de două ori de aceiași hoți, la interval de două luni, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Ancheta începută în cazul a doi tineri reținuți de polițiști după ce au dat spargerea la o firmă din Timișoara a scos la iveală amănunte incredibile.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii martie, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reținut doi bărbaţi, de 18 şi 21 de ani, care în noaptea de 9 martie au pătruns mascați în curtea unei firme, situate pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Timişoara, iar prin amenințări cu acte de violență, au deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefoul mobil şi de suma de 1.100 lei.

Cei doi au fost atunci reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ulterior magistraţii dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Astăzi, IPJ Timiș a transmis că, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că cei doi tineri, de 18 și 21 de ani, au avut un complice de 20 de ani și au mai furat de la aceeași firmă.

Cei trei au pătruns în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, în aceeași societate comercială, situată pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Timișoara.


Atunci au sustras 100 de kg de fier vechi și mai multe bunuri electrice, și de asemenea, prin amenințări cu acte de violență și cu obiecte contondente, au deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefonul mobil şi de 1.100 de lei.

Miercuri, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat un flagrant delict în parcarea unui centru comercial, din Timișoara, fiind astfel depistat tânărul de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de joi, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Ceilalți doi tineri se află în arestul IPJ Timiș din data de 22 martie 2022.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.