Buziaș, Hunedoara, Săvârșin și Timișoara merg mai departe în concursul turistic „Destinația...

Buziaș, Hunedoara, Săvârșin și Timișoara merg mai departe în concursul turistic „Destinația anului 2022”

0
DISTRIBUIȚI

După finalizarea etapei nominalizărilor la care au participat 21.655 de români care și-au arătat preferința pentru destinațiile preferate de vacanță, numărul mare de voturi obținut din partea publicului în cadrul concursului „Destinația anului 2022”, o competiție de promovare a turismului prin popularizarea destinațiilor turistice ale României, a adus calificarea stațiunii balneare Buziaș din județul Timiș și a comunei arădene Săvârșin, unde se află castelul regal, în semifinala celei de-a doua ediții a competiției, la categoria „localitatea turistică”. La rândul lor, orașele Timișoara, viitoare capitală europeană a culturii, și Hunedoara, cu impunătorul castel al Corvinilor care e de multă vreme una din cele mai importante atracții turistice ale României, au obținut nominalizările necesare pentru calificarea în etapa regională la categoria City Break.

Potrivit regulamentului competiției, numărul nominalizărilor din partea publicului contează în proporție de două treimi din scorul final, în timp ce opinia juriului reprezintă o treime.


Câștigătoarele din cele trei regiuni geografice, care își vor disputa „Destinația anului”, vor fi anunțate în data de 27 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.