Ce reclamă timișorenii la Poliția Locală. Aproape 2.000 de sesizări, de la...

Ce reclamă timișorenii la Poliția Locală. Aproape 2.000 de sesizări, de la începutul anului

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de 1.885 de persoane au apelat la telefoanele Poliției Locale Timișoara de la începutul acestui an și până în prezent pentru a semnala diverse situații care le provoacă disconfort.

Printre faptele cele mai frecvent sesizate se află cele legate de modul în care șoferii opresc sau staționează în locuri în care nu le este permis acest lucru, blocarea căilor de acces de către autoturisme, abandonarea de deșeuri în diverse locații din oraș.

Timișorenii sună la Poliția Locală să reclame cerșetorii, comercializarea de bunuri pe trotuar fără documentele necesare desfășurării unor astfel de activități, dar și  lucrări care se fac în apartamente fără autorizație.

De asemenea, timișorenii mai reclamă, în special în weekend, muzica dată prea tare de reprezentanții unor localuri, cluburi, terase, dar și gălăgia provocată de vecini care fie fac petreceri, fie execută în apartamente diverse lucrări folosind aparatură care generează zgomot.

„Sesizările sunt verificate de polițiștii locali care, în funcție de situația constatată la fața locului, iau măsurile care impun conform legislației în vigoare.


Cetățenii pot apela la Poliția Locală, în cazul în care observă diverse situații care intră în atribuțiile instituției, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.