Concert B-ton la Timișoara: „Target-ul nostru pentru aceste vremuri instabile este de...

Concert B-ton la Timișoara: „Target-ul nostru pentru aceste vremuri instabile este de a reduce pe cât posibil stress-ul general“

0
DISTRIBUIȚI

Una din cele mai interesante formații live de pe melagurile noastre, trupa arădeană B-ton , va susține un concert la Timișoara sâmbătă 16 aprilie, stilul formației fiind descris de ei drept „un cocktail format din punk, rock, metal și pe alocuri cu multă veselie sau chiar influențe d’n’b / electro“.

„Target-ul nostru pentru aceste vremuri instabile este de a reduce pe cât posibil stress-ul general și poate de a genera măcar speranța unei zile mai bune.


E musai să te convingi de cele declarate mai sus, cu proprii ochi“, au transmis membrii trupei care a luat naștere în 2000 la Arad, prin reinventarea muzicii fostei trupe Slammer.

În 2005 formația a lansat albumul de debut „Văduva albă”, cu înregistrări realizate în studioul VDV Music, cu Adrian Despot la butoane (care semnează şi producţia muzicală, iar anul trecut trupa a susținut un concert aniversar care a marcat 20 de ani de existență în orașul natal. După nenumărate concerte, B-ton a rămas să ducă mai departe cu aceeași sinceritate de la începuturi, un feeling pozitiv cu mari posibilități de refresh și încărcare sufletească la concerte. În 2022 B-Ton sunt: Fly la chitară și voce, Gălbenuș la chitară, Dănuț la tobe și Gim la bass.

Concertul va avea loc sâmbătă 16 aprilie de la ora 19 lal Manufactura iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.