Concert de lansare The Hidden Jester: „S-ar putea ca rockul să mai...

Concert de lansare The Hidden Jester: „S-ar putea ca rockul să mai aibă ceva șanse pe viitor, chiar și in Jimbolia“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-942456371">

Lansarea oficială a albumului „Devil in my head“, realizat de formația The Hidden Jester, a avut parte de un public care a savurat pe deplin acest spectacol desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Jimbolia.

„Concertul de lansare a fost bestial, cu o atmosferă super faină. Publicul a interacționat foarte mult cu noi. Oamenii s-au distrat. S-a văzut lipsa de evenimente din Jimbolia, mai ales în ultima perioadă. Am fost foarte surprinși că au venit și câțiva rockeri tineri ceea ce înseamnă că s-ar putea ca rock-ul să mai aibe ceva șanse pe viitor, chiar și în Jimbolia. S-au vândut CD-uri cu noul album și tricouri. Concertul a fost organizat de The Hidden Jester în colaborare cu Scena Nouă, o asociație pe care am înființat-o tocmai pentru a resuscita partea culturală și muzicală a orașului, parte care a cam intrat în umbră în ultimii ani. Vrem să luptăm împotriva cocalarismului, necioplirii, inculturii s.a.m.d., care ne invadează în fiecare zi tot mai mult. Sperăm ca prin Scenă Nouă să aducem cât mai mulți artiști în Jimbolia. Pentru noi urmează un concert în data de 29 aprilie la clubul Flex din Arad, după care la sfârșitul acestei luni vom ajunge la Manufactura în Timișoara. Mai avem câteva concerte programate pentru această vară. Ceea ce vrem noi este ca oamenii să se simtă bine și să interacționeze cu noi. Nu suntem o formație de muzicieni virtuoși, suntem doar rock’n roll“, a spus Cristian Tucă, din partea trupei.

Lansarea albumului a avut loc la The Story, iar „Devil in my head“ cuprinde 9 piese, a fost produs de Bassement Records, înregistrat în studiourile DsPro și THJ Studios, iar mixul și masterul au fost realizate de Alin Luculescu. Primul album al trupei a fost lansat cu trei ani în urmă sub numele de „Mr. Anderson’s Journey Through Various States Of Mind” , iar componența The Hidden Jester este Cristian Tucă, Alin Crăciunescu , Richard Ebner și Robert Simon.

Foto: Facebook/The Hidden Jester

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.