Consilierul local Radu Țoancă: „Prostia are talentul de a fi insistentă! Continuă...

Consilierul local Radu Țoancă: „Prostia are talentul de a fi insistentă! Continuă sarabanda concursurilor ilegale la primărie”

3
DISTRIBUIȚI

Consilierul municipal Radu Țoancă (PSD) spune că „exact în ziua în care Curtea de Apel Timișoara punea «cruce» concursului suspendat în luna ianuarie de Primăria Municipiului Timișoara pentru 22 de posturi, primarul Fritz a anunțat scoaterea la concurs a încă 12 posturi, în special pentru așa numiții manageri de cartiere, selecția urmând a fi finalizată la începutul lunii mai”.

Primăria Timișoara a anunțat ieri concursul pentru manageri de cartier. „Nu se specifică în anunț în baza cărei Organigrame (a doua sau a treia!) useriste se organizează aceste concursuri, cert este doar faptul că procedura este un copy-paste a celei din luna ianuarie când zeci de oameni au fost puși pe drumuri degeaba, având iluzia – doar pentru câteva zile – că pot deveni funcționari publici”, a scris consilierul local pe pagina sa de Facebook.

Țoancă a precizat că rămâne de văzut dacă acest „exemplu recent de eșec administrativ” va descuraja noi doritori să se supună experimentelor de tip userist sau dacă vor mai exista naivi care încă mai cred că primarul Fritz poate organiza vreun concurs legal, care să reziste contestațiilor procedurale.

„Până în prezent, administrația Fritz a pierdut pe linie toate procesele cu Sindicatul Funcționarilor și a bulversat grav activitatea administrativă cu posturi și structuri paralele de decizie și de execuție în primărie.


Și în acest caz s-a procedat în aceeași logică încâlcită și «sulfuroasă» specifică «oamenilor noi»: s-au desființat Consiliile Consultative de Cartier (prin trecerea lor pe linie moartă), fără a se pune altceva în locul acestora, doar propuneri, deocamdată fanteziste, emanând din organigrame contestate sau ilegale, care au aruncat într-un spațiu grotesc și infantil administrația publică timișoreană. «Prostia are talentul de a fi insistentă!» pare a fi concluzia acestor situații repetitive de care abuzează o administrație catastrofală, incapabilă la jumătate de mandat să ducă măcar un lucru până la capăt în condiții legale!”, a mai transmis consilierul social-democrat Radu Țoancă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.