Consilierul local Roxana Iliescu a trecut la „munca de jos”, ironizând municipalitatea:...

Consilierul local Roxana Iliescu a trecut la „munca de jos”, ironizând municipalitatea: „Dacă vreți flori în jardinierele din oraș, n-aveți decât să cumpărați și să vă apucați de plantat”

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Văzând goale jardinierele din zona centrală a Timișoarei, consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România a cumpărat flori și le-a plantat. Apoi, și-a plantat „isprava” pe pagina sa de Facebook.

„Dacă vreți flori în jardinierele din oraș, n-aveți decât să cumpărați și să vă apucați de plantat! Eu asta am făcut! Mie mi-au plăcut mult florile de anul trecut, lalele acelea frumoase și panseluțele, dar se pare că primarului Fritz și vicelui Lațcău, deloc!  Să le fi avut acum în jardinierele din oraș, ar fi trebuit ca încă din septembrie/octombrie 2021, cei de la Horticultura să fi plantat în jardiniere bulbii de lalea și panseluțele, ceea ce nu s-a întâmplat”, a susținut Roxana Iliescu.

Consilierul local a mai precizat că în comanda de plante anuale, precum begonii, petunii și altele, transmisă de primărie celor de la Horticultura în decembrie 2021, flori ce trebuie plantate începând cu 15 mai, sunt indicate mai puține locații decât eram obișnuiți în anii trecuți.

„Lipsesc cu desăvârșire jardinierele din fontă, cele din beton sau cele din plastic. Comanda este doar pentru plante la sol, spre exemplu: în Piața Victoriei, Parcul Botanic, Parcul Central. De altfel, jardinierele din plastic, care erau înainte pe Popa Șapcă, Podul Michelangelo, Jiul sau pe stâlpii de pe bd. Take Ionescu au fost ridicate, nu mai există. Au rămas doar jardinierele din fontă, rotunde și cele din beton, dreptunghiulare, deocamdată goale… Mai marii noștri salvatori ziceau ceva de o nouă strategie! Sper că strategia lor să nu presupună lăsarea jardinierelor din oraș, goale! Altfel, eu nu știu care le este strategia și nici fir de plante perene n-am văzut”, a transmis consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România.

1 COMENTARIU

  1. ar fi in stare psihopatii din primarie s-o amendeze ca a umblat la jardiniere. la fel cum sunt amendati cei care fac treaba horticulturii cand taie crengile periculoase. cele mai dureroase blesteme le doresc primariei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.