Consultații gratuite pentru gravide la cele două maternități de stat din Timișoara....

Consultații gratuite pentru gravide la cele două maternități de stat din Timișoara. Pot beneficia și cele fără asigurare medicală

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-974703970">

La Maternitatea Odobescu și la Maternitatea Bega din Timişoara se acordă servicii medicale gratuite de screening prenatal în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Este vorba despre „Dezvoltarea unui sistem regional de centre medicale de excelență în screening prenatal în Regiunea de Vest” (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş).

Potrivit medicului Olimpia Oprea, manager de proiect, femeile însărcinate asigurate sau neasigurate din Regiunea Vest beneficiază gratuit de: consultaţie de specialitate obstetrică-ginecologie; ecografie obstetricală şi ginecologică; analize de laborator și test Babeş-Papanicolau; ecografie pentru depistarea anomaliilor fetale (S11 – S19+6 zile); dublu test sau triplu test și supravegherea sarcinii normale sau cu risc crescut.

Programări se pot face la numărul de telefon 0771 481 518 sau prin e-mail: programare.screening.gravide@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.