„Dar din dar”, campanie umanitară pentru familii nevoiașe din Banat. Cum puteți...

„Dar din dar”, campanie umanitară pentru familii nevoiașe din Banat. Cum puteți contribui

0
DISTRIBUIȚI

Asociația „Acasă în Banat” a început campania „Dar din dar”, prin care dorește ca în pragul sărbătorilor pascale să ajute cu alimente neperisabile și produse de ingienă cât mai multe familii aflate în pragul sărăciei din județele Timiș și Caraș-Severin.

„În condițiile actuale, prin scumpirea alimentelor de bază, dar și a condițiilor de trai, foarte multe familii nu reușesc să se descurce. Noi am decis să le dăm o mână de ajutor, mai ales că acum se apropie sărbătorile pascale. Campania «Dar din dar» este deja o tradiție pentru Asociația «Acasă în Banat», de trei ani, înainte de sărbători, încercăm să ajutăm cât mai multe familii, oferindu-le nu doar alimente, ci și bucurie și speranță”, mărturisește Radu Trifan, președintele asociației.

Pachetele conțin alimente de bază, conserve, produse de igienă și câteva produse specifice sărbătorilor pascale, și au ajuns deja la peste o mie de familii din peste o sută de sate din județele Timiș și Caraș Severin.

Pe lângă donațiile în bani, persoanele fizice și juridice pot contribui și cu produse aflate în termen de valabilitate.


Asociația „Acasă în Banat” poate fi contactată pe pagina de facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com. Totodată pot fi făcute donații în conturile asociației „Acasă în Banat”, menționând numele campaniei, „Dar din dar”: donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801; donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801; SWIFT/BIC: BTRLRO22; Revolut: 0748918091; PayPal: acasainbanat@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.