Dominic Fritz și Consiliul Local Timișoara, o nouă înfrângere în instanță. Ce...

Dominic Fritz și Consiliul Local Timișoara, o nouă înfrângere în instanță. Ce au reușit să anuleze sindicaliștii

0
DISTRIBUIȚI

Sentință definitivă, dată luni, de Curtea de Apel Timișoara, în procesul prin care sindicatul angajaților municipalității a blocat concursul pe posturi.

Dominic Fritz și Consiliul Local Timișoara au pierdut recursul, astfel că rămâne suspendat concursul organizat în luna ianuarie 2022 de Primăria Timișoara în baza primei organigrame.

„Respinge recursul declarat de pârâţii recurenţi Primarul Municipiului Timişoara şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara împotriva sentinţei civile nr.


7/10.01.2022 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 5714/30/2021 în contradictoriu cu reclamantul intimat Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Municipiului Timişoara şi din Serviciile aflate în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Timişoara în reprezentarea următorilor membri de sindicat: Chiş Culiţă; Toc Mirela Adriana; Crişovan Florian Adrian; Belu Alina; Goşa Mirela; Cioca Vasile Florin Alexandru; Suciu Marius llie; Hoarcă Cristian; Caragiov Cristian; Aştefănoaie Mioara; Cheta Vlad; Bandrabur Andrei. Obligă pârâţii recurenţi la plata către reclamanţii intimaţi a sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat diminuat, conform art. 451 alin 2 Cod de Procedură Civilă Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 4 aprilie 2022, prin punerea minutei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se arată în sentința dată de Curtea de Apel Timișoara.

În 11 ianuarie, potrivit unei organigrame întocmite de administrația USR și votată de Consiliul Local Timișoara, trebuia să aibă loc un concurs la Primăria Timișoara pentru 22 de posturi. Acum, acesta a fost anulat definitiv de instanță.

Sindicatul a mai intentat primăriei un proces prin care a fost contestată organigrama propusă de noua conducere, următorul termen fiind în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.