Două evenimente online de neratat pentru oamenii de afaceri din vestul țării,...

Două evenimente online de neratat pentru oamenii de afaceri din vestul țării, organizate de CCIA Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează miercuri, 6 aprilie, începând cu ora 10:00, în parteneriat cu ambasada statului Israel în România, Forumul de afaceri România-Israel în domeniul agriculturii, în cadrul căruia invitații vor propune soluții pentru agricultura timișeană. Evenimentul se va desfășura pe platforma zoom iar datele de logare sunt AICI.

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 8:30, sala CEDO a CCIAT va găzdui prezentarea programului SelectUSA 2022, organizat de serviciul comercial al ambasadei S.U.A.


la București și de Camera de Comerț și Industrie a României. Evenimentul este destinat companiilor care doresc să-și extindă activitatea pe piața americană, prin acest program fiind facilitate investițiile în afaceri în Statele Unite. SelectUSA ajută investitorii să găsească informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii, să cunoască sistemul de reglementare federal și să găsească soluții la problemele legate de guvernul federal.

Totodată, participanții vor primi informațiile necesare privind participarea la summit-ul de investiții SelectUSA care va avea loc între 26 și 29 iunie, și care este considerat unul din cele mai importante evenimente din Statele Unite dedicate promovării investițiilor străine directe. În cele patru zile ale summit-ului, companiile pot încheia parteneriate și pot aduna informațiile necesare pentru a începe o investiție în Statele Unite, care găzduiesc în prezent cele mai multe investiții străine din întreaga lume. La eveniment se poate participa online, folosind acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.