Două instituții din Timiș, colaborare cu entitățile echivalente dintr-o provincie chineză

Două instituții din Timiș, colaborare cu entitățile echivalente dintr-o provincie chineză

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1826827196">

Două memorandumuri de înțelegere, între instituții din județul Timiș și Provincia Yunnan, China, au fost semnate, miercuri, la Consiliul Județean Timiș, în prezența vicepreședintelui Alexandru Proteasa.

Acțiunea a avut loc în contextul înțelegerii de cooperare existente între județul nostru și provincia chineză.

Astfel, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara va colabora cu Universitatea de Agricultură din Yunnan, iar Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, cu Spitalul Oncologic din provincia chineză.

Cele două universități semnatare vor colabora în domenii de interes comun, menite a îmbunătăți experiențele de învățare pentru studenți, cât și a crea oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru personalul didactic.

Astfel, se vor institui programe de schimb de personal și de studenți, proiecte educaționale comune, de cercetare și de schimburi culturale, cât și programe și proiecte de formare pe termen scurt.

În ceea ce privește colaborarea în domeniul medical, cele două instituții vor coopera prin schimburi de personal, proiecte de cercetare științifică și organizarea de conferințe academice online și offline în domenii precum diagnosticul molecular, medicina regenerativă, tratamentul avansat al cancerului și imunoterapia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.