Electro pop-rock francez la Timișoara: formația Reaven susține primul concert din țara...

Electro pop-rock francez la Timișoara: formația Reaven susține primul concert din țara noastră

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Studio OG

Trupa de indie electro pop/rock Reaven, din Franța, va susține unicul ei concert din România la Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului est-european pe care formația îl întreprinde în această perioadă.

Formația franceză se află în plină ascensiune în topurile muzicale realizate de serviciul Mediabase care monitorizează peste 180 de posturi de radio din SUA și Canada piesa lor Ordinary Heaven fiind inclusă în clasamentele Top 100, Top 30 Indie Single Charts și Top Radio AC / Hot Indie Charts.

Formația aduce pe scenă un sunet indie rock foarte personal, cu melodii puternice și captivante, care creează atmosfere diferite, de la acoustic până la rock.


Reaven sunt recunoscuți pentru concertele lor dinamice, dar și pentru vocea principală care poartă o semnătură specială, cu armonii vocale care transformă fiecare concert într-un univers muzical intens și multicolor.

Noul album al trupei, „For Tomorrow”, urmează să fie lansat în 6 mai, iar în pregătirea acestuia Reaven efectuează un turneu european a cărui singură oprire din România va avea loc la Timișoara. Membrii formației sunt Romeo Bassi (chitară și voce), Avril Brendel (clape, voce), Vince Fernandes (tobe, voce) și Gabs Doren (bass și voce).

Concertul va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 20, la Manufactura, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.