Evenimente organizate de Casa de Cultură Timișoara

Evenimente organizate de Casa de Cultură Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Casa de Cultură a municipiului Timișoara organizează și în această lună mai multe evenimente culturale, pentru publicul foarte tânăr dar nu numai.

Programul „LIR’ART – „Dacă e marți, e artă!” continuă cu vernisajele destinate elevilor care au loc la galeria Rotonda, următorul vernisaj-lecție, „Florile luminii”,  o expoziție colectivă de pictură a membrilor Asociației „Romul Ladea” fiind programat marți, 26 aprilie, la ora 11:00. Tot în cadrul LIR’ART va avea loc, în 12 aprilie, o reîntâlnire cu Oana Bolog-Bleich și Asociația Via Rumania Cultura, care va aduce la casa de cultură artă spaniolă. Tema aleasă pentru 12 aprilie este creația lui Diego Velazquez.

În 17 aprilie, la ora 18:00, ansamblul „Timiș” va susține în sala Capitol spectacolul „Azi la noi cântă tot natul”, dedicat sărbătorii Floriilor, cu participarea instrumentiștilor, a dansatorilor de la ansamblul „Timișul” și a soliștilor Andreea Voica și Dinu-Iancu Sălăjanu. Accesul se face pe bază de invitații, puse la dispoziția publicului la Casa de Cultură (Str. Miron Costin nr.2), în perioada 7 – 17 aprilie.

Și în această lună continuă înscrierile pentru audiții la ansamblul „Timișul”, fiind așteptați în primul rând studenții facultății de muzică și elevii liceului „Ion Vidu”.


urmând ca cei care se vor alătura proiectelor acestuia cel puțin o stagiune, să primească un atestat de colaborare din partea casei de cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.