Fake-news la Filarmonica Banatul din Timișoara. Managerul instituției: nu va avea loc...

Fake-news la Filarmonica Banatul din Timișoara. Managerul instituției: nu va avea loc concert de manele

0
DISTRIBUIȚI

O informație potrivit căreia un concert de manele va avea loc luna viitoare la Filarmonica Banatul din Timișoara a pus pe jar oamenii de cultură din oraș și nu numai.

Mai mulți timișoreni au fost scandalizați la auzul veștii că pe scena reputatei instituții de cultură va urca solistul Jador.

Directorul Filarmonicii Banatul din Timișoara, Ovidiu Andriș, a explicat pentru PRESSALERT.ro de unde a pornit confuzia.

Astfel, Andriș ne-a spus că organizatorul spectacolului de manele a depus o cerere pentru închirierea Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul.


Fără să primească răspuns, a anunțat concertul și chiar a pus în vânzare biletele pentru evenimentul din 17 mai, care însă nu va avea loc.

„Cererea nu este aprobată și nu va fi. Acest fake-news aduce o lezare a imaginii Filarmonicii Banatul în societate. O să îi răspundem organizatorului că nu îi aprobăm cererea. De câte ori primim o cerere verificăm operatorii culturali pentru că este foarte important pentru noi ce fel de evenimente organizează”, ne-a spus Ovidiu Andriș.

Potrivit directorului Filarmonicii Banatului, închirierea Sălii Capitol costă 3.500 de lei pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.