Firmele locale, invitate de CCIAT să participe la prima misiune economică timișeană...

Firmele locale, invitate de CCIAT să participe la prima misiune economică timișeană în Macedonia de Nord

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă companiilor posibilitatea de a participa la prima misiune economică timișeană în Macedonia de Nord, organizată în parteneriat cu Macedonian Chambers of Commerce, sub egida ambasadei Republicii Macedonia de Nord la București.

Evenimentul este destinat dezvoltării relațiilor economice bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții, dar și un prilej pentru o incursiune în cultura, istoria și tradițiile locurilor – un eveniment ce scoate la iveală o destinație favorabilă pentru investitori și fascinantă pentru turiști.

Forumul de Afaceri Macedonia de Nord – România, care va avea loc în data de 19 mai, la sediul organizației camerale din Skopje, oferă companiilor timișene cadrul optim de a cunoaște climatul de afaceri și potențialul de investiții favorabil oferit de piața nord-macedoneană și de a stabili contacte de afaceri directe cu parteneri din Macedonia, în funcție de domeniul de activitate și interesul de colaborare.

Programul profesional se completează cu unul turistic în care se descoperă Skopje – un oraș în care se spune că abundă cultura și ospitalitatea, și Ohrida, „Perla Balcanilor”, oraș inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, locul de desfășurare a  „Ohrid Spring Festival”, între 20 și 24 mai 2022.

Taxa de participare este de 455 euro/persoană pentru firmele membre și de 455 euro/persoană + TVA pentru firmele nemembre.


Sunt asigurate următoarele servicii: transport cu microbuz omologat curse externe, cazare patru nopţi cu mic dejun în hotel de patru stele (loc în cameră dublă), două  nopți la Best Western Hotel Turist Skopje, două nopți la Belvedere Hotel Ohrida,  ghid local pentru tur Skopje și Ohrida și asistență CCIAT pe durata misiunii economice. Data limită de înscriere este 30 aprilie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.