Formația Phaser lansează varianta fizică a albumului „Început de Univers” cu un...

Formația Phaser lansează varianta fizică a albumului „Început de Univers” cu un concert special

0
DISTRIBUIȚI

Formația Phaser lansează albumul „Început de Univers” cu un concert special care va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20, la clubul D’arc.

„Dacă până acum albumul a fost disponibil doar online pe platformele de streaming, suntem bucuroși să anunțăm că în sfârșit avem albumul și în format fizic, pe CD. În plus, avem un packaging deosebit, care conține numeroase poze unice cu noi dar și versurile complete ale tuturor pieselor.


Vă invităm să faceți cunoștință cu universul nostru printr-un concert special care va conține mai multe piese în primă audiție. Vă așteptăm!”, au declarat membri trupei. Evenimentul are loc în curtea interioară a clubului și va fi urmat de un afterparty susținut de DJ Alex Erdodi.

Trupa a luat naștere la Reșița, și-a luat numele după un efect de chitară și, odată cu terminarea liceului, tinerii muzicieni s-au mutat la Timișoara, la facultate. Primul videoclip oficial al formației, „Pour toi et moi”, a fost lansat la începutul anului 2013, iar în luna septembrie a anului 2016, Phaser a concertat în Piața Victoriei la evenimentul care a marcat victoria Timișoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Anul trecut trupa alcătuită din Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe) a participat la un inedit spectacol de circ contemporan, susținut în cadrul unei colaborări internaționale de către artiști din România și Franța, care a avut loc la Reșița și a lansat online albumul „Început de Univers“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.