A fost prins hoțul care a furat dintr-un cabinet medical și un...

A fost prins hoțul care a furat dintr-un cabinet medical și un birou, în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-567454938">

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Reșița a fost reținut, joi, de polițiștii Secției 3 Timișoara fiind acuzat de „furt calificat”.

În data de 18 ianuarie, acesta a pătruns într-un cabinet medical de pe strada Odobescu din Timișoara și a sustras două portofele cu bani și acte personale care aparțineau unor femei, ce se aflau în cabinet.

De asemenea, în 9 februarie, băiatul a pătruns într-o societate comercială de pe strada Emil Zola din Timișoara, iar dintr-un birou a sustras suma de 100 lei.

Astfel, a cauzat un prejudiciu de aproape 700 de lei.

Tânărul au fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.