Fraţii Simon au fost aproape de maximum posibil la Serbian Challenge. Cătălin,...

Fraţii Simon au fost aproape de maximum posibil la Serbian Challenge. Cătălin, motivat la medalii de fetiţa sa

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-103368448">

Cătălin şi Alexandru Simon, fraţii medici stomatologi din Timişoara, continuă să colecţioneze medalii în competiţii internaţionale de jiu-jitsu brazilian şi grappling. Ieri, bănăţenii au luat parte la Serbian Gi & No Gi Challenge 2022 şi nu au revenit în ţară cu mâna goală. Fratele mai mic, Alex, a cucerit două medalii de aur, în timp ce Cătălin, în ciuda unor recente probleme de sănătate, s-a întors cu un aur şi un argint.

În competiţia de la Stara Pazova, lângă Belgrad, Alex Simon a luptat la centura neagră şi a cucerit aurul, atât la Gi (cu kimono), cât şi în varianta NoGi a sportului de contact practicat. „Am retrăit emoţiile copilăriei şi m-am bucurat la fel de tare ca şi la primul meu titlu internaţional! Tot ieri am primit şi un nou nickname – Black Belts Killer”, a fost reacţia lui Alex Simon după experienţa de peste graniţă.

Fratele mai mare, Cătălin, a obţinut un argint la Gi, respectiv aurul la NoGi, în ciuda greutăţilor de care a avut parte săptămâna trecută, când a avut febră de 39 de grade şi pneunomie, dar a fost motivat de fetiţa lui. „…nu am mai dorit să particip la această competiţie datorită faptului că încă am probleme cu respiraţia şi am lipsit cam mult de la antrenamente, cam de când a venit pe lume Cataleya! În al doilea rând, doar mă uitam la ea şi îmi dădea puterea să merg şi să fac asta pentru ea, pentru sultana mea mică şi am dorit şi am promis să îi aduc medalia de aur acasă, ceea ce am şi reusit! În al treilea rând, la proba de GI am dat în finală de un sportiv care cântăreşte cu 30 kg mai mult, dar cu toate astea am fost la cinci secunde să îl submit, a leşinat dar timpul era gata din păcate iar la NoGi am avut o finală usoara! Astfel că, vin la Cataleya cu AUR la NOGI si argint la GI! Mulţumesc tuturor sponsorilor mei, pentru ca fără aportul lor nu aş reuşi să ajung la competiţii!”, a notat Cătălin.

Din 11 ţări participante, România a încheiat pe podium graţie efortului celor doi fraţi, după locul 1 – Serbia, respectiv 2 – Bosnia şi Herţegovina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.