Grindeanu anunță reluarea rapidă a licitației pentru sectorul de autostradă dintre Lugoj...

Grindeanu anunță reluarea rapidă a licitației pentru sectorul de autostradă dintre Lugoj și Deva. Care este termenul limită de depunere a ofertelor

0
DISTRIBUIȚI
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, astăzi, că licitația pentru execuția sectorului de autostradă lipsă dintre Lugoj și Deva a fost reluată după ce a fost modificată legislația care are acum termene mai scurte și mai clare pentru contractare și execuție.
”Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea și execuția Lotului 2 (secțiunile E și D) al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022.


CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare pentru licitație.
După publicarea pe această platformă, documentația va putea fi vizualizată în SICAP.
În evaluarea ofertelor va fi punctată inclusiv capacitatea antreprenorilor de a finaliza contractul într-un ritm cât mai alert”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.
Câștigătorul contractului va proiecta și va construi inclusiv tuneluri forate cu o lungime totală de 2,13 km pe secțiunea E și va finaliza lucrările pe secțiunea D. Sectorul de autostradă scos la licitație are o lungime de 9,13 km și este finanțat prin PNRR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.