Grupa 2008 a Ripensiei a jucat un amical special cu o formaţie...

Grupa 2008 a Ripensiei a jucat un amical special cu o formaţie din Ucraina refugiată în Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Grupa de puşti născuţi în anul 2008 a Ripensiei a jucat în weekend, la Sânandrei, cu o echipă a academiei celor de la FC Rukh Lviv, club care are formaţie de seniori în elita campionatului din Ucraina.


Gruparea provenită de peste graniţă s-a impus cu 2-1 într-un joc în care „a câștigat solidaritatea”.

„Sunt meciuri în care nu contează scorul. Sunt meciuri în care esența ține de pace, camaraderie și bucuria libertății”, au notat cei de la Ripensia despre testul special al juniorilor roş-galbeni.

La o bază sportivă din Sânandrei, unde activează şi o şcoală de fotbal, au sosit de zilele trecute doi antrenori şi 50 de juniori de la Liov, conform playsport.ro.

De când a început războiul din ţara vecină mai mulţi sportivi din Ucraina s-au refugiat în România. O parte dintre ei au ajuns şi în Banat. De exemplu, la Politehnica, concitadina lui „Ripi”, se pregăteşte un puşti de doar patru ani.

În altă ordine de idei, Ripensia a avut în atacantul Ioan Vermeşan un marcator internaţional săptămâna trecută. Selecţionat la echipa României U16, tânărul a înscris câte două „duble”, una în victoria cu Moldova, scor 2-1, respectiv în cea cu Andorra (4-0). Ambele jocuri contând pentru Turneul de dezvoltare din Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.