Implant pentru Refuz se implică în campania umanitară „Împreună pentru Anda” și...

Implant pentru Refuz se implică în campania umanitară „Împreună pentru Anda” și revine acasă pentru un concert

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației Implant pentru Refuz au anunțat că se implică în campania umanitară Împreună pentru Anda, inițiată pentru sprijinirea Andei Takacs, soția muzicianului Ovidiu Takacs „Bulbuc“, fost membru al trupei.

„Ne bucurăm să anunțăm că începând de astăzi, merch-ul IPR va fi disponibil și pe Pinoteca. Începem această colaborare prin lansarea modelului «În ochii tăi». Acest model face parte din campania «Împreună pentru Anda», întregul nostru profit obținut din vânzarea acestuia contribuind la strângerea de fonduri pentru costurile de tratament ale Andei. De asemenea, orice comandă plasată până în data de 8 mai va beneficia de transport gratuit, introducând codul IPRMERCH în câmpul «adaugă cupon»“, au anunțat membrii formației.

Anda Takacs, soția muzicianului Ovidiu Takacs „Bulbuc“ (ex – IPR și actualmente Imund) a fost diagnosticată cu cancer la sân în luna martie a anului 2019, iar în același an o serie de artiști timișoreni au organizat un maraton caritabil pentru ajutorarea ei, la cafeneaua Klapka și Casa Artelor.

„Cancerul Andei a scăpat de sub control și o atacă din nou, în alte locuri, a stârnit un nou război, iar noi nu avem destule arme să îi ținem piept.


Starea ei fizică s-a deteriorat în ultima perioadă, iar noul diagnostic de adenocarcinom ne lasă cu o singură soluție la îndemână: să acționăm acum! De aceea, Anda trebuie să plece cât mai curând în Turcia la spitalul Amerikan Hastanesi, acolo unde s-au întâmplat minuni și credem din tot sufletul că se vor întâmpla în continuare. Facem acesta campanie de strângere de fonduri pentru a completa și acoperi sumele de bani necesari pentru analize, investigații, tratamente și alte cheltuieli legate de acestea. Suntem conștienti că timpurile pe care le trăim acum sunt grele. dar nu putem, nu ne permitem să nu sperăm că și de această dată veți fi, sub orice formă, alături de ea“, spun inițiatorii campaniei, iar despre modalitățile de sprijin puteți afla mai multe amănunte aici.

Formația Imund

O altă veste din tabăra formației Implant pentru Refuz este aceea că formația va susține un nou concert „acasă“ la Timișoara vineri 6 mai de la ora 20 la Faber, unde alături de ei se vor afla și câțiva invitați surpriză. În deschiderea concertului va cânta formația timișoreană Imund, care este alcătuită din Ovidiu Takacs „Bulbuc” – voce, Daniel Marghiloman „Tzutzi” – chitară. Mircea Leuca „Rockerul” – tobe, Florin Badara „Ozzy” – chitară și Daniel Petreus „Watcha” – chitară bas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.