Lucrările unor artiști din 10 țări, în expoziția „Muzeul portabil. Remo Giatti...

Lucrările unor artiști din 10 țări, în expoziția „Muzeul portabil. Remo Giatti și invitații săi”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-807032173">

„Muzeul portabil. Remo Giatti și invitații săi” este expoziția temporară prezentată în sala „Ovidiu Maitec” de la muzeul de artă arădean, care va putea fi vizitată până în 15 mai.

Artistul italian – gravor, xilograf, litograf – care și-a câștigat un renume pe întregul mapamond în urma impresionantului număr de expoziții naționale, de grup și internaționale la care a participat, fiind răsplătit cu zeci de premii, și ale cărui lucrări se regăsesc în colecții publice, muzee sau biblioteci din Italia și străinătate, va fi prezent și la Arad, într-o dublă ipostază, de artist și de colecționar.

În fața publicului larg vor fi expuse 37 de gravuri semnate de Remo Giatti și alte 25 de gravuri aparținând unor artiști din Franța, Belgia, Italia, Argentina, Belarus, Germania, Austria, Porto Rico, Bulgaria și România.

Vernisajul acestui eveniment cultural, al cărui curator este Ovidiu Petca iar comisar al acestuia muzeograful Adrian Sandu, va avea loc în data de 20 aprilie, de la ora 18:00, iar expoziția va putea fi vizitată de marți până duminică între orele 9:00 și 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.