Lucruri folosite, dar încă în stare bună, le aduc bucurie unor oameni...

Lucruri folosite, dar încă în stare bună, le aduc bucurie unor oameni sărmani. Cum poți face o donație

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2081696258">

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara continuă campania „Tu poți renunța?” Câteva alimente, haine, produse de igienă și jucării oferite de  timișoreni în cadrul acestei campanii au ajuns, miercuri, înapoi în comunitate.

Un tobogan și două biciclete au făcut să zâmbească trei copii ai unei familii greu încercate.

Centrul de primire în regim de urgență de la Pădurea Verde din cadrul Direcției, înseamnă acasă pentru ei, pentru o perioadă în care, cu ajutorul lui Dumnezeu și al specialiștilor DAS vor reuși să-și croiască un nou drum în viață.

Bucuria din ochii celor mici la primirea darurilor și joaca i-au făcut să mai uite pentru o perioadă de greutăți.

De asemenea, alimente, jucării, haine, lenjerii de pat și produse de igienă, oferite de timișoreni, au ajuns, miercuri, și la alte familii din Timișoara cu care soarta nu a fost atât de darnică.

Acțiunea de distribuire a donațiilor făcute de timișoreni în cadrul campaniei „Tu poți renunța?” continuă și în aceste zile!

Sute de copii din familii nevoiașe, persoane vârstnice dar și persoane fără adăpost primesc prin angajații Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara gestul timișorenilor care s-au alăturat campaniei .

„Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, familii nevoiașe, persoane vârstnice singure și fără ajutor”, au transmis reprezentanții instituției.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze alimente, produse de igienă,  lenjerii de pat, lenjerii de corp, încălțăminte, haine, jucării, sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.