„Moldova, mon Amour” ajunge la Timișoara. Concert de lansare pentru cel mai...

„Moldova, mon Amour” ajunge la Timișoara. Concert de lansare pentru cel mai recent disc Timpuri Noi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Timpuri Noi

Amatorii de rock sunt așteptați vineri 15 aprilie la Timișoara, la concertul de lansare al albumului „Moldova Mon Amour”, realizat de formația Timpuri Noi.

Trupa este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea formației, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Hiturile mult îndrăgite de public precum: „Stere”, „Tanța”, „Adeline”, „Luca”, „Helga”, „Bordelul Mov”, „Catran”, „Nato”, „Tata”, poartă semnătura lui.


Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. De-a lungul celor peste 30 de ani de existență, Timpuri Noi a scos opt albume, iar azi concertează în formulă de trei, cu Dan Iliescu la chitară și voce, Felix Sfura la tobe și Alex Vascan la bass și voce.

Moldova Mon Amour”, cel mai recent disc al trupei, se remarcă printr-un stil puternic rock, inconfundabil pentru Dan Iliescu. Albumul conține 11 melodii. O parte dintre cântecele de pe album au văzut scenele de festival și cluburi din ultima perioadă și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hiturile clasice ale trupei.

O altă veste din tabăra formației este aceea că formația reeditează albumul de debut Timpuri Noi apărut în 1992, într-o serie limitată și numerotată. Colecția cuprinde un vinil, o casetă audio și un poster mare istoric iar precomenzile se pot faca la adresa de email management.timpurinoi@gmail.com, urmând ca data estimată de livrare să fie iulie – august 2022.

Lansarea albumului „Moldova Mon Amour “ de la Timișoara va avea loc vineri, 15 aprilie, la Manufactura, de la ora 19, iar bilete costă 60 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.