Muzica trupei Cargo, la mii de kilometri distanță de casă: concert de...

Muzica trupei Cargo, la mii de kilometri distanță de casă: concert de lansare a DVD-ului filmat cu ocazia evenimentului susținut în memoria lui Adi Bărar

0
DISTRIBUIȚI
Secvență din concertul de anul trecut în memoria lui Adi Bărar Foto: Bianca Nadeau

Comunitatea românească din Canada organizează din nou un eveniment dedicat formației timișorene Cargo la mii de kilometri distanță, în cadrul căruia va avea loc lansarea DVD-ului filmat anul trecut în cadrul recitalului susținut în memoria lui Adi Bărar, liderul formației Cargo.

Evenimentul va avea loc în data de 14 mai la Domaine ROMAN, în Berthierville (provincia Québec, Canada), unde trupa Les Tarabostes va prezenta în prima parte a spectacolului în premieră o serie de compoziții proprii și cover-uri.


În cea de-a doua parte a show-ului va avea loc prezentarea DVD-ului filmat cu ocazia spectacolului Cargo Tribute în  memoria lui Adi Bărar, care a avut loc anul trecut în Canada și un concert la care vor participa și invitații speciali Ramon Radosav și Joe Gașpar, iar la final se va desfășura „Rock la foc”, un recital susținut de Imre Nogradi.

În luna noiembrie a anului 2021,  în Canada, a avut loc un concert special dedicat memoriei lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo care a trecut în neființă în luna martie. În cadrul evenimentului care a avut loc la Montreal o serie de muzicieni români care trăiesc peste Ocean – printre care s-au numărat și binecunoscuții Ramon Radosav, Raul Dudnic și Joe (Zsolt) Gaspar – i-au adus un omagiu fondatorului trupei Cargo. Seara a debutat cu un recital susținut de formația Les Tarabostes (alcătuită din membri ai comunității românești din Montreal) care a interpretat câteva melodii, după care Tribute Cargo a cântat nu mai puțin de 16 piese, primite cu aplauze furtunoase din partea spectatorilor aflați în sala teatrului Beaubois din Montreal, unde a avut loc acest inedit spectacol care va putea fi urmărit și pe DVD-ul special care se va lansa în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.