Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru șefia PNL

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru șefia PNL

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus, miercuri, candidatura pentru funcția de președinte al PNL. El spune că a făcut acest gest în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice.

„Am decis să-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuție pe care am avut o cu colegii și, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. Partidul Național Liberal este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că una din condițiile esențiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor.

„O altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergențelor ideologice”, adaugă Ciucă.

„Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” este titlul moțiunii cu care candidează Nicolae Ciucă.

„De când am intrat în Partidul Național Liberal am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a asigura administrarea țării, de la nivel local, până la nivel guvernamental.


Știu însă că există soluții ca lucrurile să se îmbunătățească în zonele în care nu stăm așa bine. Acest lucru va fi însă un efort comun al nostru al tuturor. Acest lucru l-am spus tuturor colegilor mei, acum nu este vorba despre o persoană, ci este vorba despre toată echipa liberală, care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul electoral al partidului. (…) Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare. (…) Eu sunt adeptul faptelor și știu un lucru sigur – românii îi vor aprecia pe cei care reușesc să treacă țara prin perioade grele și să o ducă în direcția bună”, mai spune premierul.

Congresul extraordinar al PNL are loc duminică, la Palatul Parlamentului și este organizat după demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL.

1 COMENTARIU

  1. Liberalismul la cote maxime : un militar, care pana acum cateva luni nici nu era membru de partid, ne invata democratia. Oare cum se simt membrii de partid din PNL care stau de ani de zile sa avanseze, si apare unul din exterior, si brusc toti il voteaza presedinte, ca asa s-a hotarat…unde s-a hotarat, de catre cine…PNL , asa arata democratia ta? La voi , in partid, asa se fac alegerile ? Ca zice unul si altul ? Ce fel de PNL-isti sunteti voi daca va dicteaza oricine din exterior ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.