Nicolae Robu, una din variantele lui Nica pentru candidatul PNL la Primăria...

Nicolae Robu, una din variantele lui Nica pentru candidatul PNL la Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a venit cu un răspuns surpriză, joi seara, la o emisiune la Televiziunea Europa Nova,  când a fost întrebat despre candidatul partidului la Primăria Timișoara.

„Cei pe care îi sondăm sunt printre principalii vectori de imagine ai PNL.


Este viceprimarul Cosmin Tabără, care face foarte bună treabă la primărie. De fapt, e singurul care mai mișcă lucrurile acolo. Mai sunt și parlamentarii noștri, Marilen Pirtea, poate Ben-Oni Ardelean, dacă vrea să candideze. Avem o grămadă de variante. Conform cercetărilor sociologice pe care le-am făcut la nivelul municipiului Timișoara, PNL a revenit pe locul întâi în opțiunile timișorenilor”, a spus președintele PNL Timiș la Europa Nova.

Alin Nica nu exclude nici varianta ca fostul primar Nicolae Robu să intre în cursa pentru câștigarea Primăriei Timișoara.

„Nu excludem varianta Nicolae Robu la Primăria Timișoara, dacă în momentul în care va trebui să luăm decizia stă cel mai bine în sondaje. Nu excludem nicio variantă. La fel, îl putem pune și pe Viorel Coifan, fost președinte al consiliului județean, la fel de bine îl putem pune pe Ovidiu Drăgănescu, care este subprefect și care a făcut foarte multe din postura de prefect și de deputat. Avem de unde alege. Avem oameni cu notorietate, care pot să facă treabă bună pentru timișoreni. În orice caz, mult mai bună și de o mult mai mare calitate față de ceea ce vedem că face actuala administrație Fritz”, a declarat Alin Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.