Noaptea de Înviere cu ritmuri electronice, alături de echipa anonimTM, la Timișoara

Noaptea de Înviere cu ritmuri electronice, alături de echipa anonimTM, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Tradiționala „nebunie de Pașiti de la anonim TM“, va avea loc și-n acest an în cadrul evenimentului programat să se desfășoare în clubul D Arc din Timișoara, în noaptea de sâmbătă 23, spre duminică 24 aprilie, imediat după Înviere. La acest eveniment care poartă numele de AnonimTM’s Easter Mayhem vor mixa Bia, Dudu și Phoebe1.

Prima petrecere sub eticheta brandului anonimTM a avut loc în data de 18 decembrie 1998, în clubul MV din Timișoara. Născut ca şi party label iniţial, anonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1 sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM. Prima ediție a Made in TM s-a născut în toamna anului 2013, iar la evenimentul de lansare nu mai puțin de 18 trupe timişorene au cântat la D’Arc pe Mal. Printre muzicienii care au urcat pe scena manifestării s-au numărat o sumedenie de nume cunoscute, dar şi tineri care nu prea au avut şansa de a evolua într-un mod propice în faţa publicului.


Dincolo de oamenii de pe scenă, la faţa locului organizatorii au pus la cale o expoziţie ce a cuprins momente „de aur“ ale trupelor care au pus oraşul nostru pe harta muzicală. Acțiunile derulate sub acest slogan au continuat și-n anii următori, fiind primite cu brațele deschise de diverși reprezentanți ai scenei locale.

Bia este o prezenţă feminină care atrage atenţia cu siguranţă prin energia seturilor sale şi mai ales prin muzica de calitate.Pasionată de muzică încă din adolescenţă, în 2010 decide să împărtăşească pasiunea publicului şi dovedeşte tuturor că înţelege foarte bine ce îi face pe oameni să danseze. Educația muzicală primită acasă în copilărie din partea familiei sale, unde se asculta deseori jazz, blues sau rock, o conduce pe Bia spre a asculta drum&bass. Câţiva ani mai târziu Bia se face remarcată în scena locală, iar numele ei apare pe tot mai multe line-up-uri de la evenimente de profil din țară. Phobe 1 și Dudu sunt deasemenea două nume cât se poate de cunoscute amatorilor de petreceri electronice din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.