Peste 700 de șoferi, amendați de la începutul anului. Ce regulă au...

Peste 700 de șoferi, amendați de la începutul anului. Ce regulă au încălcat în Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-112535312">

 

Polițiștii locali au aplicat, de la începutul acestui an, 708 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au oprit sau staționat neregulamentar în zona pietonală a Timișoarei.

Șoferii au ignorat semnificația indicatoarelor care interzic pătrunderea pe străzile destinate pietonilor.

Într-un top al străzilor pe care au fost constatate cele mai multe situații de acest gen, pe primul loc se află strada Constantin Mușat, urmată de strada Augustin Pacha, apoi Victor Vlad Delamarina, Regimentul 5 Vânători și Eremia Grigorescu.

„Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei și pot ajunge până la 725 lei cu două, respectiv trei puncte penalizare la permis.  Polițiștii locali acționează permanent pe această linie și atrag atenția cetățenilor să respecte indicatoarele amplasate la intrările pe străzile pietonale pentru a evita aplicării de sancțiuni contravenționale”, au avertizat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. de la inceputul anului, asta inseamna 6-7 amenzi pe zi. intr-un oras intreg. asta e o gluma proasta. ce mortii sangelui paziti, politistilor???? dormiti in post? e un singur angajat in intreaga politie?? nu inteleg. pe ce va castigati painea? singurul vostru echipament sunt aparatoarele de genunchi???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.