Politehnica Femina a remizat cu multipla campioană „U” Olimpia Cluj

Politehnica Femina a remizat cu multipla campioană „U” Olimpia Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara, varianta feminină, a făcut o figură frumoasă azi pe arena „Ştiinţa”, cu liderul şi principala favorită la câştigarea unui nou titlu – Universitatea Olimpia Cluj.


Oaspetele au deschis scorul, dar imediat au punctat şi alb-violetele, prin vedeta Teo Meluţă, reuşită specială care a stabilit şi scorul final: 1-1!

Echipa pregătită de Mirel Albon a primit gol destul de rapid, în minutul 14, când Carolina Ţabur a înscris cu un şut frumos la colţul lung. Dar avantajul ardelencelor a durat doar două minute, căci la poarta cealaltă Teodora Meluţă a înscris spectaculos cu călcâiul în urma unei centrăi la prima bară.

Timişorencele au făcut în continuare un joc solid şi poate le-au surprins uşor pe vizitatoare. Dar până la final tabela nu s-a mai modificat iar deocamdată Poli rămâne pe poziţia a 4-a în play-off-ul Ligii I feminine, cu 27 de puncte. Cu un meci în plus, clujencele sunt lidere, cu 44 de puncte. Meciul a contat pentru runda a 5-a. Peste trei zile alb-violetele au un nou meci greu, în deplasare cu ocupanta locului 2, Heniu Prundu Bârgăului.

Politehnica a început jocul cu următorul 11: Câmpean – Ancăş, Codrescu, Haţegan, Meluţă (cpt.), Roşie, Sucilă, Kurja, Roşu, Jivan, Şodinca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.