Povești muzicale memorabile alături de Mircea Baniciu și trupa sa, la Timișoara...

Povești muzicale memorabile alături de Mircea Baniciu și trupa sa, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1714645776">

Mircea Baniciu se bucură de un lipici deosebit la publicul timișorean, acest fapt fiind demonstrat oridecâte ori revine în orașul său natal Timișoara. La fel s-a întâmplat și miercuri seara, când în fața unui public numeros adunat la Casa del Retro, îndrăgitul artist și-a vrăjit asistența cu un spectacol din care n-au lipsit poveștile istorisite ca de obicei cu mult umor de artistul poreclit „Tetea“. Și de această dată, alături de el s-au aflat Teo Boar și Vlady Cnejevici, iar din cele două reprize muzicale susținute la fața locului n-au lipsit șlagărele „evergreen“ extrase din bogata discografie a lui Mircea Baniciu.

„Ca întotdeauna a fost o deosebită plăcere reîntâlnirea cu publicul din Timișoara în această seară în care aplauzele celor prezenți ne-au onorat“, ne-a declarat Mircea Baniciu după concert, iar pentru cei care au ratat acest eveniment există vești bune. Mircea Baniciu va cânta alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici joi seara (7 aprilie) la clubul Flex din Arad, iar vineri artiștii vor concerta la Oradea la Grand Ballroom. Și asta nu e tot, căci Mircea Baniciu va reveni cu un spectacol de neratat, de data aceasta singur, săptămâna viitoare la Timișoara, în data de 14 aprilie la The ’80s Pub.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.